Kunst Madonnna del Mare Nostrum   van Hansa Versteeg kopen?
 
Madonnna del Mare Nostrum
Olieverf op linnen
125 x 125 cm  -  2017
Prijs op aanvraag


Het schilderij Madonna del Mare Nostrum of Mantel der Liefde werd in opdracht geschilderd voor een religieuze biënnale in Oosterhout. Tijdens het kerkasiel in Bethel had een replica van het schilderij een prominente plaats in de doorlopende viering. Het kunstwerk maakte veel los bij bezoekers van het kerkasiel.
Kunstenaar Hansa (Hans Versteeg) zegt hierover:
“Vanaf het eerste moment van ontstaan heeft het doek mensen ontroerd en is het vrijwel direct iconisch geworden. Bij iedere expositie van het schilderij heb ik een blocnote bij het schilderij gelegd waarin mensen hun commentaar kwijt konden. Dat is een bijzonder document geworden met een honderdtal commentaren en hartenkreten. De commentaren liegen er niet om en beamen waarom ik het schilderij heb gemaakt.
Goede kunst stelt vragen. Ze beantwoordt ze echter niet. Ze moet mensen aan het denken zetten. En men moet zelf zijn standpunt bepalen, want een goed schilderij is niets anders dan een goed geformuleerde vraag.
Ik beschouw het schilderij als een autonoom kunstwerk los van een context. Daar wil ik zoveel mogelijk de nadruk op leggen. Maar binnen de context van Bethel is enorm bijgedragen aan de iconisering van het werk en daar ben ik dankbaar voor.”
Contactgegevens:
Telefoonnummer: 088-1003100
E-mailadres: info@collectieharms-rolde.nl

Terug naar het overzicht <


Meer informatie

Stel hieronder uw vraag over dit kunstwerk. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Bezichtiging plannen

Wilt u dit kunstwerk bekijken? Geef hieronder uw voorkeursdatum aan. Wij nemen contact met u op voor een definitieve afspraak.

Thuis-op-zicht

Graag wijzen we u op onze thuis-op-zichtregeling. Kosteloos en vrijblijvend brengen wij dit kunstwerk bij u thuis.
U kunt het dan een paar dagen ophangen en in alle rust een beslissing maken.
Vul hieronder een voorkeursdatum in, dan nemen wij contact met u op voor een definitieve afspraak.

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden