Schilderijen van Keimpe van der Kooi kopen? Collectie Harms!

Wilt u kunst kopen maar weet u niet wat? Denk er dan eens aan een schilderij van Keimpe van der Kooi te kopen. Keimpe van der Kooi is een schilder die diverse schilderijen maakt waaronder stillevens, landschappen en portretten. Wilt u een Keimpe van der Kooi kopen? Dan kunt u een schilderij verwachten waarin ‘kleur’ verwerkt wordt. ‘Kleur’ is namelijk een sleutelelement in de werken die hij maakt. Van koraal tot zeegroen en van aquamarijn tot dieproze, door het toepassen van zijn kleurenpalet vult Keimpe van der Kooi zijn schilderijen met schoonheid, warmte en vriendelijkheid. Een kunstwerk van Keimpe van der Kooi kopen zal uw eigen wereld daarom ook in kleuren!

Een kunstwerk van Keimpe van der Kooi kopen? Bekijk zijn schilderijen op onze site!

De techniek bij een schilderij van Keimpe van der Kooi!

Een schilderij van Keimpe van der Kooi kopen? Dan weet u dat u een schilderij krijgt waar rood, blauw en geel zijn in verwerkt. Dit zijn namelijk de drie primaire kleuren waaruit elke andere kleur kan worden opgebouwd. Keimpe van der Kooi moedigt niet alleen zichzelf maar ook zijn studenten aan om ook niet meer dan zestien kleuren op het palet te gebruiken. Met die kleuren weet Keimpe van der kooi de rijkdom aan tinten op te roepen waar hij zo om bekend staat.

Ook zullen verschillende schilderijen van Keimpe van der Kooi geïnspireerd zijn door zowel de kleurrijke impressionisten als de dramatische licht-donker partijen van de zeventiende eeuwse kunstenaars. Maar toch zal de basis voor het werk van Keimpe van der Kooi toch altijd beginnen bij de uitstekende beheersing van het palet.

Schilderij van Keimpe van der Kooi kopen? Neem nu contact op!

Schilderij van Keimpe van der Kooi kopen? Kom langs!

Bij Collectie Harms kunt u verschillende kunstwerken van Keimpe van der Kooi kopen. De prijzen voor deze verschillende schilderijen kunt u vinden op de website. Ook kunt u contact met ons opnemen om hier meer informatie over te krijgen. De schilderijen van Keimpe van der Kooi hebben de afgelopen jaren ook een plek mogen krijgen in verschillende exposities, bijvoorbeeld in museum Møhlmann en het Rijksmuseum.

Wilt u een schilderij van Keimpe van der Kooi kopen maar wilt u deze eerst bewonderen bij ons op locatie? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u hierbij ook aanvullende informatie en advies geven over de verschillende kunstwerken. Bij ons op locatie kunt u zelfs nog een kijkje nemen in de onze mooie beeldentuin, hierin staan sculpturen en kunstwerken van verschillende kunstenaars.

Kunstwerk van Keimpe van der Kooi kopen? Neem contact op of kom langs!

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden